Stichting Herstellingsoord "Het Duinhuis"

7.3 / 10.0
Duinlaan 51
3233EB Oostvoorne

E-mail adres: Stuur een berichtduinhuissecretariaat@deltapsy.nl
51.9134714.085188
4 3.68 6 7.3

Beweging
Maatschappelijk
Ontwikkeling
Kenmerken van stichting:
Brochure
Kwaliteit
Management
Professionals

Reviews

30 Jaar geleden
Alweer heel lang geleden dat ik daar mijn tijd heb door gebracht,ook nog 2 weken ziekenhuis met een ingeklapte long.3 Maanden ben ik er geweest en veel hulp gehad daar,wat mij bijstaat is Nico en Annelies de andere namen ben ik vergeten jammer genoeg.Ja ik voelde me geborgen en begrepen iedereen stond klaar voor je als je ergens mee zat.
Altijd iemand die er was voor je als je ergens mee zat,een goed begeleiding toen. Eten was altijd lekker..
Heb ik niet.
behandeling
Ik ben eigelijk op zoek naar de therapeute loes. Zij heeft mij in een soort trans gebracht, dit naar aanleiding van het overlijden van mijn zoon in frankrijk dit is inmiddels 22 jaar geleden .zij heeft mij door de behandeling weer overeind geholpen. weet jij loes toevallig wie dit ook kan of doe jij het nog zelf. zou graag contact met je willen hierover. Bedankt alvast.
Ik heb er heel veel aan gehad. vond de therapie heel goed. er was ook ruimte voor leuke dingen
Het was moeilijk dat fam. Niet erbij betrokken was. maar dat zal wel bewust zijn gedaan.
herinneringen
Eind '97 in het Duinhuis beland. Wat een zegen! Begripvolle mensen, die je wilden helpen. Waar vind je ze nog in deze tijd?!?
Warmte, geborgen- en verbondenheid. Behandelaar Marco van der Rijt zou ik graag nog eens spreken. Wie weet hem te traceren?!?
Natuurlijk heb je niet met iedereen een goede klik, maar het was er goed!!
5.0 10.0
ik zou wel terug komen!!!!!
13 jaar later wil ik niet terug komen, waarom, ik had buikpijnen, desbetreffende therapeute ( dronken) nam me niet serieus, de dorpsdokter ook niet!!! oh das stress zei de dokter, toen ik het lef had de therapeute te spraken te maken viel hier bijval van andere patienten weg
de laffe actie van de anderen heeft me ontzettend geraakt, doet me nog zeer als ik onrecht wil aanvechten
Oostvoorne als herstelling? nope de kok is de enige die zich inleeft!!!! achterlijke servetten met Delta erop??? jee , ik ben geen Deltapatient!!!! maf personeel, niet gericht op patienten, als je wat dwars zit moet je het maar zelf vragen, na herhaardelijk verzoek van anderen, nee hoor, ze moet het zelf vragen!!!!
1.0 2.0
duinhuis
na overlijden kind
Ik weet wel dat er hele goede therapien waren en ik ben zeker niet aan mijn lot overgelaten, ik ben heel erg goed geholpen daar, erg fijn personeel en een kok die ons regelmatig mee nam op een uitje, even weg van alles.Ik heb heel veel aan loes te danken en ook aan alle anderen die daar werkten.een hele fijne instelling die jouw weer handvaten gaf om het leven weer aan te kunnen. nogmaals bedankt.
Dat je fam. niet zoveel erbij werd betrokken.
aan je lot overgelaten
ca. 10 jaar geleden heb ik hier 6 weken gewoond. Mijn ervaring was dat de leiding niets anders zei dan: je zoekt het maar uit, je bent helemaal alleen, net zoals in de maatschappij.Vraag maar hulp aan je medepatienten. Het gevolg was dat je aan de goden was overgeleverd. Sommmige patienten die bijna 'genezen' waren, zwaaiden er de scepter. Je moest voortdurend hun hielen likken. In ruzies werd niet bemiddeld en de zgn. geestelijk verzorgers liepen het liefst heel hard weg als je hun hulp nodig had. Ik ben nog nooit zo angstig geweest en moest steeds meer medicijnen gebruiken. Eenmaal weer thuis ging het gelijk een stuk beter en kon ik het medicijngebruik afbouwen. Ik kan alleen maar zeggen: een verschrikkelijk oord, dat nu geloof ik niet meer als zodanig gebruikt wordt. Ik zag het te koop staan op funda. Hoezee!!! Mijn conclusie: je kunt beter in een regulier psychiatrisch zhs. opgenomen zijn. Ik geef 1 ster voor het eten.
Het eten was er voortreffelijk.
Niet veilig. Helemaal geen begeleiding. Je wordt afgezeken door het personeel. Je moet sociaal heel vaardig zijn, aangezien alleen je medepatienten je ergens mee kunnen helpen. Leiding heeft wantoestanden pas in de gaten als het al uit de klauwen is gelopen. Arrogante leiding.
1.0 2.0

In de buurt gevonden

Stichting Kooysight(7.2/10.0)1.3km
Oostvoorne - Heveringseweg 25