U bevindt zich hier:

Bedrijfsomschrijving

Geachte ondernemer / organisatie

Tekst en uitleg werking Plattelandsbon

Stichting Stimulering Plattelandstoerisme Nederland.

Stichting Stimulering Plattelandstoerisme Nederland (SPTN) De stichting beheerd drie websites die allen werken met de zelfde database alleen heeft elke site wel zijn eigen zoek criteria.

(VPN) De site paardentoerisme hebben we opgezet voor de recreant die specifiek iets met paarden wil doen tijden zijn verblijf op het platteland en deze zo in drie eenvoudige stappen kan vinden.

(PT) De site Platteland en Toerisme hebben wij speciaal opgezet omdat de voorheen genoemde aanbieders ook recreanten kunnen ontvangen die niet speciaal iets met paarden hebben en op deze manier ook in drie stappen door deze andere doelgroep gevonden kunnen worden.

(PB) De Plattelandsbon hebben wij opgezet om het aantrekkelijk te maken voor de consument (recreant) om op het platteland te gaan recreëren en dat men een korting kan bedingen bij de aanbieders, zo als door hen op de website aangegeven. Deze site zal 01- 01 -2009 voor het eerst online gaan voor de deelnemende ondernemers. En de consument kan vanaf 01-06-2009 deze kortingsbon online bestellen. Lees ook het over ons en adverteren op de site www.plattelandsbon.nl.

Spelregels (consument)

De Plattelandsbon kan online besteld worden

De plattelandsbon zal na bestelling binnen 5 werkdagen geleverd worden.

De Plattelandsbon heeft altijd een geldigheidsduur van minimaal 1 maand.

De Plattelandsbon kan voor maximaal 12 maanden aan een gesloten worden aangevraagd.

De Plattelandsbon gaat +/- €7,50 per maand kosten of een veelvoud hiervan.

De Plattelandsbon is geldig voor maximale groepsgrote van 5 personen.

De gepresenteerde korting op de site “kan” door de consument geprint worden.

(Ondernemer)

De ondernemer bied een korting aan de kaarthouder in contanten - producten of diensten.

De ondernemer geeft een duidelijke omschrijving op de site van het product of de dienst.

De ondernemer garandeert deze korting voor een bepaalde periode. (zelf te bepalen)

Voor vragen mail: info@Plattelandsbon.nl of bel een van de onderstaande nummers.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SPTN