Malaria No More! Nederland

52.2089255.02325
4 4.5 9

Bedrijfsomschrijving

Malaria No More! Nederland is een Nederlandse stichting die zich ten doel stelt een bijdrage te leveren aan de preventie en behandeling van malaria in m.n. Afrika.
Teneinde deze doelstelling te realiseren werkt Malaria No More! aan bewustwording in Nederland over de omvang van deze ziekte en de impact die malaria heeft op zowel individuen in Afrika als op lokale economieën. Bovendien moeten mensen weten dat kennis en middelen bestaan om deze dodelijke ziekte te voorkómen en malariapatiënten te genezen. Het is immers mogelijk malaria onder controle te krijgen.
Malaria No More! implementeert niet zelf malariaprojecten maar werkt daartoe samen met Nederlandse en Afrikaanse implementatiepartners die zichzelf bewezen hebben op het gebied van malariabestrijding. Malaria No More! werft fondsen om dergelijke effectieve malariaprojecten te financieren en spoort de publieke en private sector als ook burgers aan om hetzelfde te doen door Malaria No More! te steunen. Dit kan door een bijdrage te doneren, een sponsoractie te voeren of ambassadeur te worden.

Voor meer informatie: www.malarianomore.nl

Bijdrage leveren aan de preventie en behandeling van malaria.
Bewustwording wat betreft malaria verhogen.
Bedrijven en particulieren oproepen hun steentje bij te dragen.

In de buurt gevonden

Stichting Peuterspeelzaal Loenen(7.8/10.0)0.2km
Loenen Aan De Vecht - Spinnerie 15

Stichting Inzameling Oud Papier (S.I.O.P.)(8.6/10.0)0.5km